از خواص سیب زمینی بیشتر بدانیم

سیب زمینی سرشار از ویتامین آ می باشد اگربصورت پخته مصرف شود این ویتامین

بهتر جذب بدن می گردد.

سرشار از ویتامین ث است ولی در صورتیکه مدت طولانی در انبار بماند و درست پخته نشود بیشتر ویتامین ث خود را از دست می دهد.پس در مقدار کم نگهداری کنید و آنرا با پوست بپزید.

حاوی پتاسیم.منیزیم . آهن و فسفر است.

سرشار از ویتامین b6  است. ادرار را افزایش می دهد بنابراین برای مثانه و کلیه مفید است.

تقویت کننده قلب- محکم کننده لثه- مسکن زخم ودرد معده است.

.ماده اصلی سیب زمینی نشاسته است که 9-25% آنرا تشکیل میدهد که تامین کننده انرژی بدن است.

.بصورت پخته یا کباب با پوست بیشترین مقدار ویتامین ها را دارد.

روش صحیح پخت سیب زمینی...

ابتدا آب را جوش آورده و سپس سیب زمینی در آن بیندازیم و پس از پخته شدن نگذارید در آب گرم بماند.

تهیه ماسک صورت از سیب زمینی...

پوره خام سیب زمینی و شیر ماسک خوبی برای پوست شماست.

...پخته سیب زمینی را بر روی زخم گذاشته التیام بخش و تسکین دهنده است.

... پوست سیب زمینی در کتری جرم گرفته بجوشانید جرم آهکی را برطرف میکند.

نکته مهم.

جوانه سیب زمینی و قسمت سبز زیر پوست را کاملا جدا کنید زیرا حاوی سم سولانین است.

 

 

 

 

ارسال نظر

نام :  
ایمیل :  
وبلاگ / سایت :  
 
دیدگاه :